کتاب های آموزش رباتیک
کتاب های آموزش رباتیک ربوتکس ایران به چند دسته از نظر موضوع درس و گروه سنی تقسیم میشوند، در گروه سنی کودکان زیر هفت سال کتاب های آموزشی کودک خلاق، سپس در گروه سنی هشت سال به بالا و درس مکانیک کتاب های آموزشی مکانیک ربوتکس ایران، و برای درس الکترونیک کتاب الکترونیک آنالوگ، برای درس برنامه نویسی ربات کتاب برنامه نویسی ربات تالیف شده است.
کتاب های آموزش مفاهیم اولیه رباتیک به کودکان با عنوان کودک خلاق
کتاب کودک خلاق جلد اول
کتاب کودک خلاق در جلد اول خود به آموزش حیوانات همراه با قصه گویی میپردازد. قصه زندگی را از نوع آغاز میکند. خیال پردازی را غیر مستقیم یاد میدهد. در ذهن کودک سوال ایجاد میکند و به کودک یاد میدهد حوادث را بهم بچسباند و واقعیت ها را کشف کند.
کتاب کودک خلاق جلد دوم
کتاب کودک خلاق جلد دوم به شیوهای جذاب همراه با قصهگویی به آموزش شهربازی و وسایل ورزشی میپردازد. این محصول تولید ایران با مجوز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میباشد. هدف از کار با بسته ی کودک خلاق، آموزش مهارتهای کارآفرینی به کودکان است.
کتاب های آموزش مکانیک ربات ( گروه سنی A و B )
کتاب مکانیک ربوتکس ایران جلد اول (گروه سنی A1-A2)
کتاب مکانیک ربوتکس ایران جلد دوم (گروه سنی A3-A4)
کتاب مکانیک ربوتکس ایران جلد اول (گروه سنی B)
کتاب مکانیک ربوتکس ایران جلد دوم (گروه سنی B2)
کتاب مکانیک ربوتکس ایران جلد سوم
کتاب های آموزش الکترونیک ربات
کتاب الکترونیک آنالوگ
علم الکترونیک با سرعت بالایی در حال پیشرفت می باشد. تقریباً در همه ی شاخه ها و صنایع ردپایی از الکترونیک دیده می شود. از اسباب بازی ها تا صنایع خودروسازی و پتروشیمی، الکترونیک و مدارات الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین اگر ریاضیات را به درستی ملکه علوم دانسته اند، بسیار به جاست که الکترونیک را ملکه فنون و صنایع بنامیم. در حالی که علم مکانیک با جانشینی عضله های انسان، او را از انجام کارهای سنگین بدنی که به عهده داشت، بی نیاز کرد. علم الکترونیک نیز ما را از انجام کارهای بزرگی که نیاز به هوشیاری دارند، معاف می سازند.
کتاب های آموزش برنامه نویسی ربات
کتاب برنامه نویسی با کنترلر SRC
با توجه به تأثیر روز افزون رایانه و رشته IT در زندگی انسان، امروزه بسیاری از کشورهای پیشرفته به لزوم آموزش کامپیوتر و برنامهنویسی به دانشآموزان تأکید مینمایند. هدف اصلی از آموزش برنامه نویسی بهبود و تقویت تفکر منطقی، تفکر محاسباتی و توانایی حل مسئله در دانشآموزان میباشد. تفکر محاسباتی روشی برای حل مسائل، طراحی سیستمها و درک رفتار بشر بر پایه علم کامپیوتر میباشد.